MELAHIRKAN DOKTOR PERUBATAN TERBAIK DI AMU

RM50,000 - BIASISWA BURSARI

Pendaftaran Kini Dibuka

By clicking "Submit", you hereby agree to the terms of our Privacy Policy as found in the bottom of our page.

MENGENAI PROGRAM

Program MBBS AMU merupakan program ijazah paling berpatutan kini di Malaysia. Yuran pengajian termasuk yuran tuisyen, peperiksaan, makmal dan pengangkutan (di sekitar kawasan). Kami mempunyai kakitangan akademik berkelayakan dengan lebih daripada tiga tahun pengalaman mengajar dalam bidang masing-masing. Program akademik kami berteraskan pelajar serta memberi penekanan terhadap perbincangan kumpulan, pembelajaran kendiri dan pembelajaran berasaskan kes.

KENAPA AMU?

icon1

UNIVERSITI SERBA LENGKAP

AMU merupakan institut pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program dari peringkat ijazah hingga pascasiswazah

icon2

PROGRAM BERAKREDITASI

Program kami diiktiraf sepenuhnya oleh MQA. Universiti ini diiktiraf secara antarabangsa oleh Accreditation Service for International Colleges (ASIC) dan juga merupakan ahli Association of Commonwealth Universities

icon3

MENEPATI KEHENDAK INDUSTRI

Kurikulum pendidikan yang menepati kehendak industri kami mendedahkan pelajar kepada amalan industri untuk memastikan mereka sedia memasuki alam pekerjaan

icon4

KAMPUS SERBA LENGKAP

Kampus kami dilengkapi teknologi terkini serta peralatan pengajaran moden untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang selesa dan bermanfaat

low 2

KOS SARA HIDUP RENDAH

Kampus AMU selatan yang terletak di Johor Bahru memberi kelebihan dengan kos sara hidup yang lebih rendah berbanding Lembah Klang.

hospital-building

PENEMPATAN HOSPITAL BERDEKATAN

Program MBBS AMU menawarkan penempatan hospital dalam negeri yang sama dimana ia lebih mudah untuk pelajar dan jimat dari segi masa dan kos.

PROGRAM ASASI

Program Asasi Sains Kesihatan

• Biasiswa
  • Program 1 tahun