BELAJAR PENJAGAAN KESIHATAN HARI INI!

PROSPEK MASA DEPAN DENGAN PROGRAM PENJAGAAN KESIHATAN

Adakah anda masih sebab kenapa anda perlu belajar pengurusan penjagaan kesihatan? Kedudukan kepemimpinan yang berprestij ini membantu kemudahan penjagaan kesihatan berjalan dengan berkesan, meningkatkan kesihatan masyarakat. Dengan pekerjaan dalam pengurusan penjagaan kesihatan, anda dapat membantu memberikan perkhidmatan kesihatan kepada mereka yang sangat memerlukannya. Bidang pengurusan penjagaan kesihatan dapat menawarkan potensi pertumbuhan kerjaya bagi profesional penjagaan kesihatan klinikal yang mempunyai kombinasi pengalaman di tempat kerja, pengetahuan mengenai keperluan perniagaan yang unik dan bidang khusus penjagaan kesihatan, dan kelayakan pendidikan.

Mohon Sekarang !

Attractive Scholarships Available

By clicking "Submit", you hereby agree to the terms of our Privacy Policy as found in the bottom of our page.

PROGRAM YANG DITAWARKAN

Program ini memberi peluang untuk anda meneroka dan mengembangkan pemahaman asas dalam semua bidang sains. Setelah menamatkan program ini, anda akan dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat Ijazah dibidang Sains Kesihatan.

Tempoh Pengajian

1 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

Diploma Pengurusan Penjagaan Kesihatan di Asia Metropolitan University memberi pelajar pengetahuan, kemahiran interpersonal dan kepemimpinan untuk menjadi pegawai kesihatan yang berkebolehan dalam pengurusan perkhidmatan kesihatan.

Tempoh Pengajian

3 Tahun

Pengambilan

Ogos

 

Program ini dirancang untuk membantu pelajar memperoleh pengetahuan, konsep dan kemahiran intensif dalam pelbagai disiplin pengurusan penjagaan kesihatan.

Tempoh Pengajian

4 Tahun

Pengambilan

May & September

 

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

KENAPA AMU?

SETARA 4-BINTANG

AMU diiktiraf Universiti SETARA 4-Bintang (Berdaya Saing) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) Malaysia.

UNIVERSITI SERBA LENGKAP

AMU merupakan institut pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program dari peringkat ijazah hingga pascasiswazah​

PROGRAM BERAKREDITASI

Program kami diiktiraf sepenuhnya oleh MQA. Universiti ini diiktiraf secara antarabangsa oleh Accreditation Service for International Colleges (ASIC) dan juga merupakan ahli Association of Commonwealth Universities

MENEPATI KEHENDAK INDUSTRI

Kurikulum pendidikan yang menepati kehendak industri kami mendedahkan pelajar kepada amalan industri untuk memastikan mereka sedia memasuki alam pekerjaan

KAMPUS SERBA LENGKAP

Kampus kami dilengkapi teknologi terkini serta peralatan pengajaran moden untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang selesa dan bermanfaat

BIASISWA & ANUGERAH BURSARI

BIASISWA ASASI

Pelajar yang ingin mendaftar untuk program Asasi akan mendapat 100% biasiswa dan boleh melanjutkan pelajaran ke bidang berkaitan yang ditawarkan oleh Universiti.

ANUGERAH BURSARI

Pengecualian Yuran Pengajian sehingga 30% untuk program Ijazah dan Diploma terpilih.

FASILITI

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

Copyright ©  AMU JOHOR BAHRU CAMPUS (KPT/JPT/DFT/US/J 03) © 2021

Privacy Notice. All Rights Reserved

Asia Metropolitan University
X