Belajar Teknologi Maklumat Hari Ini!

Prospek masa depan dengan program teknologi maklumat

Sekiranya anda mengikuti perkembangan terkini dalam bidang teknologi maklumat yang luas dan sentiasa berubah, ia dapat mengubah minat anda menjadi kerjaya yang diidamkan. Teknologi Maklumat (IT) membolehkan anda mengembangkan kerjaya anda dalam pelbagai industri. Anda Boleh menjadi arkitek rangkaian komputer, pengaturcara komputer, penganalisis sistem komputer, pentadbir pangkalan data, penganalisis keselamatan maklumat, arkitek maklumat, pembangun web dan banyak lagi!

Mohon Sekarang !

Attractive Scholarships Available

By clicking "Submit", you hereby agree to the terms of our Privacy Policy as found in the bottom of our page.

Kursus yang ditawarkan

Program Asasi 1 tahun ini mempersiapkan anda untuk memahami mata pelajaran teras dan mengukur keperluan tahap seterusnya. Ia membantu meluaskan pemikiran pelajar dan menguatkan minda mereka untuk terus berada di peringkat ijazah.

Tempoh Pengajian

1 Tahun

Pengambilan

  • Jan, April & Ogos

 

Program Diploma ini akan membolehkan pelajar menjadi profesional yang mahir, inovatif, dan bersedia bekerja dalam industri teknologi maklumat.

Tempoh Pengajian

1 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

 

Program ini bertujuan untuk menghasilkan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran bagi mengisi keperluan pengkomputeran mana-mana organisasi dan untuk menyokong aplikasi Teknologi Maklumat.

Tempoh Pengajian

3 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

 

Sarjana Muda Sains Komputer adalah program 3 tahun yang bertujuan untuk menghasilkan graduan yang berpengetahuan dan mahir dalam teknologi maklumat dan komputer yang boleh digunakan dalam industri dan organisasi.

Tempoh Pengajian

3 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

 

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

KENAPA AMU?

SETARA 4-Bintang

AMU diiktiraf Universiti SETARA 4-Bintang (Berdaya Saing) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) Malaysia.

UNIVERSITI SERBA LENGKAP

AMU merupakan institut pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program dari peringkat ijazah hingga pascasiswazah​

PROGRAM BERAKREDITASI

Program kami diiktiraf sepenuhnya oleh MQA. Universiti ini diiktiraf secara antarabangsa oleh Accreditation Service for International Colleges (ASIC) dan juga merupakan ahli Association of Commonwealth Universities

MENEPATI KEHENDAK INDUSTRI

Kurikulum pendidikan yang menepati kehendak industri kami mendedahkan pelajar kepada amalan industri untuk memastikan mereka sedia memasuki alam pekerjaan

KAMPUS SERBA LENGKAP

Kampus kami dilengkapi teknologi terkini serta peralatan pengajaran moden untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang selesa dan bermanfaat

BIASISWA & ANUGERAH BURSARI

Biasiswa Asasi

Pelajar yang ingin mendaftar untuk program Asasi akan mendapat 100% biasiswa dan boleh melanjutkan pelajaran ke bidang berkaitan yang ditawarkan oleh Universiti.

Anugerah Bursari

Pengecualian Yuran Pengajian sehingga 30% untuk program Ijazah dan Diploma terpilih.

FASILITI

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

Copyright ©  AMU JOHOR BAHRU CAMPUS (KPT/JPT/DFT/US/J 03) © 2021

Privacy Notice. All Rights Reserved

Asia Metropolitan University
X