BELAJAR PENTADBIRAN PERNIAGAAN HARI INI!

PROSPEK MASA DEPAN DENGAN PROGRAM PENTADBIRAN PERNIAGAAN

Kurikulum pentadbiran perniagaan dirancang untuk mengajar pelajar bagaimana merancang secara strategik untuk mewujudkan nilai organisasi dan menguasai prinsip kewangan. Pelajar di AMU akan berpeluang belajar bagaimana memimpin projek di semua bidang perniagaan. Menariknya, program ini dirancang untuk disesuaikan dengan senario perniagaan dunia nyata yang diajar dari perspektif yang berkaitan dengan industri.

Mempelajari teori perniagaan dan mempelajari amalan perniagaan terbaik, jurusan perniagaan dapat mengembangkan kemahiran yang kritikal, seperti mengetahui bagaimana menganalisis masalah dengan menggunakan dan menggunakan data. Jurusan perniagaan juga berpeluang memperoleh kecekapan dalam menguruskan sekumpulan besar orang dan mungkin menjadi mahir dalam memupuk komunikasi profesional. Majikan dari sebilangan besar industri mencari pelbagai kemahiran dalam mendapatkan gelar perniagaan.

Mohon Sekarang !

Attractive Scholarships Available

By clicking "Submit", you hereby agree to the terms of our Privacy Policy as found in the bottom of our page.

PROGRAM YANG DITAWARKAN

Asasi Pengajian Perniagaan bertujuan untuk memberi pelajar pengetahuan asas yang diperlukan yang membawa kepada kajian akademik lanjutan dalam perniagaan, perdagangan, dan industri.

Tempoh Pengajian

1 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

Program ini mempersiapkan anda untuk menjadi pekerja yang berkelayakan, untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat dan mengembangkan kualiti kepemimpinan yang boleh dipercayai.

Tempoh Pengajian

2.5 Tahun

Pengambilan

Jan, April & Ogos

Program ini bertujuan untuk melahirkan pengurus, usahawan dan pemimpin perniagaan yang Berjaya. Ia menyatukan elemen penting yang diperlukan agar seseorang berjaya dalam dunia perniagaan.

Tempoh Pengajian

3 Tahun

Pengambilan

Jan, April & September

 

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

KENAPA AMU?

SETARA 4-BINTANG

AMU diiktiraf Universiti SETARA 4-Bintang (Berdaya Saing) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) Malaysia.

UNIVERSITI SERBA LENGKAP

AMU merupakan institut pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program dari peringkat ijazah hingga pascasiswazah​

PROGRAM BERAKREDITASI

Program kami diiktiraf sepenuhnya oleh MQA. Universiti ini diiktiraf secara antarabangsa oleh Accreditation Service for International Colleges (ASIC) dan juga merupakan ahli Association of Commonwealth Universities

MENEPATI KEHENDAK INDUSTRI

Kurikulum pendidikan yang menepati kehendak industri kami mendedahkan pelajar kepada amalan industri untuk memastikan mereka sedia memasuki alam pekerjaan

KAMPUS SERBA LENGKAP

Kampus kami dilengkapi teknologi terkini serta peralatan pengajaran moden untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang selesa dan bermanfaat

BIASISWA & ANUGERAH BURSARI

BIASISWA ASASI

Pelajar yang ingin mendaftar untuk program Asasi akan mendapat 100% biasiswa dan boleh melanjutkan pelajaran ke bidang berkaitan yang ditawarkan oleh Universiti.

ANUGERAH BURSARI

Pengecualian Yuran Pengajian sehingga 30% untuk program Ijazah dan Diploma terpilih.

FASILITI

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

Copyright ©  AMU JOHOR BAHRU CAMPUS (KPT/JPT/DFT/US/J 03) © 2021

Privacy Notice. All Rights Reserved

Asia Metropolitan University
X